Ses vi på the Nike Blast? – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Ses vi på the Nike Blast?

Sidoplanka.

Igår kom det hem ett bud från Nike med en uppsättning kläder och en välkomsthälsning till helgens the Nike Blast dit jag har fått en vip-inbjudan. Kläderna var neutralt svarta (och en grå överdragströja), men jag testade dem genast och gjorde ett par plankor hemma i hallen. Jag kommer tyvärr inte kunna träna så mycket i helgen, men det finns intressanta föreläsningar att lyssna på och så får jag insupa inspiration genom mina ögon. Ser verkligen fram emot helgens träningsfest även om jag inte får/kan sitta på scen och instruera som förra året.

Vanlig planka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nellie

  Har precis hittat till din blogg och känner att det är synd att jag inte har hittat hit tidigare. Många träningsbloggar är så hysteriska, men det verkar inte din vara. Det gillar jag! Inte illa med VIP-inbjudan till Nike Blast, det hade jag också kunnat tänka mig. Jag ska också dit, har inte varit där sedan sista gången det var i Frescatihallen. Förra året var min dotter ett par veckor gammal och som Skånebo så var det inte läge på att åka. På återseende!

 2. Veronika

  Vad fin du är!! Hoppas att helgen blir riktigt bra!! Lycka till med allt =)
  Undrar om du vet vad linnet heter? Jag tyckter att det är jättefint, men det finns några svarta Nike linne med liten logga nere.
  Kram kram

 3. Amanda

  Din kropp är helt makalöst fin och ser stark ut! Otroligt att det har kommit ut en bebis precis… Jag får själv snart barn och kommer inte ens ihåg hur jag såg ut utan den här kulan!!

 4. Moa

  Jag kommer dit som stadiummedlem-inbjuden, från 19 –> 🙂
  Hoppas på kul träning och kanske lite nikeshopping!

  Läst halva boken nu…SÅ bra, men även tuff att läsa!

 5. Sofia A.

  Tre av mina kollegor från vårt gym i Vasa (Finland) är på väg men själv har jag inte möjlighet att delta. Jag hoppas att du får ett riktigt roligt och inspirerande veckoslut även om du inte kan träna så mycket 🙂