Powered by Health – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Powered by Health

collage

På Fitnessfestivalen i Göteborg finns nätverket BABY som jag tillhör med. På lördagen den 30 november anordnar de vernissaget Powered by Health med foton av oss ambassadörer, tagna av fotografen Linnea Frank och creative director Malin Nylén.

Kommer ni ihåg när vi plåtade oss i kroppsstrumpor? Här är resultatet. Fotona finns till försäljning under vernissaget och  10% av försäljningen går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. Besök gärna monter E02:44. Tyvärr finns inte jag på plats – men jag finns på bild med tennisracket, boll – och kroppsstrumpa!

tennisbild

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin Nylén

  Tack Terese,

  Här bjuder jag på en förklaring till ” kroppsstrumpan ” och bakgrunden till friskvårds- och konstprojektet Powred by Health: http://malinnylen.com/nagra-ord-om-bakgrunden-till-friskvards-och-konstprojektet-powered-by-health

  Kroppsstrumpan var för att skapa en homogen Vi- känsla till projektet- att vi alla ser likadana ut bakom våra märkeskläder och statustillbehör … En vacker undermening med andra ord …

  Bilderna kommer att tillverkas i plåt och kroppsstrumpan kommer inte att längre ha en framträdande roll i det artistiska sammanhanget.

  Kramar