Event: kom och upplev The Project: Immersive Fitness! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Event: kom och upplev The Project: Immersive Fitness!

image6

Kommer ni ihåg att jag i början av sommaren var i London för att delta i Les Mills och Reeboks #immersivefitness-event? Det var en helt fantastisk upplevelse. Efter första träningsklassen beskrev jag det så här i bloggen “har precis cyklat med Les Mills Junior genom rymden, tävlat på bana och bestigit berg. En galen upplevelse som fick mig att skratta, känna pirr i magen och vilja ha mer.” Och vet ni vad. Nu ska jag få mer – och ni med! I alla fall några av er.

The Project: IMMERSIVE FITNESS™ är ett helt nytt koncept som tar din träning till en ny nivå. Reebok och Les Mills bjuder gemensamt in till en träningsupplevelse i digital miljö med inspiration från musikkonserter och 360° bioupplevelse. I en specialbyggd studio tar instruktören med deltagarna på en resa som är anpassad till musiken och grafiken. Konceptet är en fusion av ny teknologi, kreativ design och träning.   

Första stoppet var i London den 28 maj (där jag deltog), nu kommer The Project: IMMERSIVE FITNESS™ till Galärparken på Djurgården i Stockholm den 15-17 augusti 2014.

Eftersom The Trip (cykelklass) var min stora favorit kommer ni att få testa klassen. I alla fall 15 stycken av er. Klassen är söndag 17 augusti 16:15 och pågår cirka 30 minuter. Det gäller att vara på plats senast kl 16:00.

Vill du komma? Skriv i kommentarsfältet varför just du ska få en plats senast söndag 10 aug. Vinnarna meddelas via mejl nästa måndag. Det här är en fantastisk upplevelse. Lek och träning i ett. Håll tummarna att du får en plats.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Trött småbarnsmamma som längtar efter egentid, träning och äventyr skulle väldigt väldigt väldigt gärna vilja få avbrott i vardagen och prova denna spännande träningsform. Tack för din inspirerade blogg och peppande inlägg!

 2. Helen

  Skulle gärna vilja testa denna häftiga träningsform! Behöver lite roligt pepp i form av nått annat än löpning inför höstens stora utmaning, berlin marathon!

 3. Anne

  Å vilken fantastisk upplevelse! Jag skulle älska att få komma. Jag har alltid älskat att springa och det har varit min “drog” länge. Tyvärr har jag skadat min häl så kommer inte kunna springa på hela hösten och måste hitta nya “droger”:) har precis hittat spinningen och ser nu fram emot sadeln nästan lika mycket som till löpspåret och därför ser jag det här som en superkul chans att än mer komma att älska spinning!

 4. Anna-Karin

  Jag skulle jättegärna vilka testa detta!! Tror det skulle kunna vara perfekt som inspiration nu när jag kommit igång med träningen efter semestern 🙂 tack för en motiverande blogg!

 5. Sofia

  Jag tycker att det skulle vara kul att få pröva något nytt inom spinning. Det är kul att test nya saker, det brukar öka min motivation.

 6. Frida

  Hej! Jag tycker detta låter riktigt spännande:) Jag är nyinflyttad till Sthlm och har ännu inte bestämmt vart jag ska träna. Älskar träningsevent där folk med liknande intressen kan träffas. Hoppas på att få hänga med på denna spinningklass:)

 7. Ani Ram

  Jag tycker det verkar som en GRYM upplevelse…jag är en hängiven utövare av Bodypump och CX men har nu även tagit ett första steg till fordonet cykeln- provade RPM i sommar och det gav mersmak…detta känns precis rätt och kommer att ge mig ännu mer inspo till nya träningsutmaningar…

 8. Jessica

  Första gången jag är med i en tävling! Denna sommar (förra veckan) tänkte jag och min mamma göra en häftig upplevelse tillsammans, nämligen bestiga Kebnekaise ihop. Vi hade köpt vandringsskor, bokat boende och resa och var peppade till tusen, men så stukade jag foten 2 dagar innan avresa i skogen på väg till sjön och resan fick ställas in till nästa sommar. Hur mycket otur kan man ha ibland?! Nu efter att ha haltat omkring i en vecka mår jag mycket bättre och eftersom mamma och jag delar en passion för spinning så skulle denna grej vara en upplevelse utöver det vanliga för oss!

 9. Carolin

  Är redan anmäld till två cyklingklasser, men undrade om du vet om man kan använd spinningskor med SPD-clips på cyklarna som används? 🙂

 10. Madeleine Jakobsson

  När du skrev om dina positiva upplevelser av träningsformen för några månader sen blev jag väldigt nyfiken av konceptet. Tränar själv mycket spinning och det skulle vara jätteroligt att få vara med och testa. I sommar har det mest blivit löpning och det var ett tag sen jag satt på cykeln, det här skulle ge mig ny inspiration att fortsätta med spinning i höst.

 11. Emma

  Åh vad roligt det skulle vara att få deltaga på denna klass! Jag älskar all sorts träning men cykel och Spin passar mig väldigt bra! Är i grunden en ridtjej men kompletterar ofta och gärna med annan träning såsom löpning, Spin eller GRIT. Jag är precis nyinflyttad i Stockholm då jag ska börja mitt första jobb efter examen där 1:e september. Jag flyttar upp lite tidigare då jag vill lära känna staden och komma i balans, detta hade varit ett ypperligt sätt och såklart fantastiskt roligt! Håller tummarna 🙂

 12. Michaela

  Tycker det låter som ett väldigt roligt träningsupplägg och skulle gärna testa. Har ett knä som strulat för mig i över två år och mycket av min träning består av rehab. Därför skulle det vara väldigt kul att testa detta och få lite omväxling och på så sätt hitta motivation till att fortsätta min rehabträning och förhoppningsvis så småningom komma tillbaka till löpningen som jag älskar och saknar.

 13. Linda

  Men vad roligt! Jag skriver upp mig här och hoppas på en chans att få testa det här, precis vad jag behöver för rikta om min träning lite och få väcka kroppen genom att testa något nytt. Jag har fastnat lite i CrossTraining-träsket och min kropp är nog lite trött på en och samma träningsform. Om tre veckor är det dessutom dags för vårt bröllop och jag tycker det är extremt kul och motiverande att träna just nu, att då få testa något nytt är väldigt belönande och härligt 🙂

 14. Frida Lundgren

  Hej! Efter studenten i våras flyttade jag upp till Stockholm för att slänga ihop pasta på vapiano. På mitt gym hemma i Göteborg var spinningpassen en av mina favoritformer av träning men här i Stockholm är budgeten tight så gymkort prioriteras bort. Löpning i all ära men är man van vid att hela tiden testa nya träningsformer blir det ibland lite tråkigt! Det skulle vara otroligt kul att få testa något nytt som immersive fitness. Tack för en bra blogg!

 15. Annelie

  Låter som ett superroligt sätt att träna på. Som vanlig montionär blir det lätt samma gamla vanliga träning och det vore spännande att prova på något helt nytt. Jag går på cykelklasser i vanliga fall men det här verkar vara något helt extra.

 16. Therese Häggeborg

  Ja, småbarnsmamma som gärna skulle “fly vardagen” on a trip. Gillar att svettas! Springer ofta och gärna, kan cykla utan stödhjul ; ) men okej, långt ifrån erfaren.

  Himla rolig möjlighet tack för ditt sätt att inspirera också
  Med vänlig hälsning,
  Therese