Casall HIT – tuff och rolig träning – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Casall HIT – tuff och rolig träning


Uppvärmning i ring.

Nu har jag fått fler bilder från Casall, och ännu fler finns på deras Facebook-sida. Där kan du även anmäla dig till några events som de kör nästa vecka med samma upplägg. Jag och ett par kompisar har redan anmält oss – jag hade så roligt i måndags!

Jari Ketola och Isabelle Franzén guidade oss genom ett cirkelträningspass med 45 sekunder per station och tre varv. Varje station var uppbyggt med ett av Casall HITs nya träningsredskap (ett tips är att ladda ner den nya gratis-appen med tips på övningar att utföra – sök på Casall HIT i app-store).  Vi gjorde sumosquat med viktväst, hoppade hopprep, gjorde ryggövningar i multi trainern, hoppade indianhopp med band som drog bakåt, sprang baklänges med släde, sprang snabbt med fallskärm, gjorde draken med viktsäck och sprang med snabba fötter på stegen.

Det var knappt att vi hann andas mellan stationerna, enbart fem sekunders vila för att byta station så efter tre varv var vi rejält flåsiga, svettiga och glada. För det var väldigt roligt! Älskar denna typ av styrketräning där jag inte hinner tänka så mycket jag bara pressar på.

Som sagt – det gav mersmak, nästa vecka blir det en ny omgång.


Coach Jari Ketola iklädd Casalls nya kompressionsplagg.


En av mina favoritövningar – sköna indianhopp med drag bakåt.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.