Spark i baken

Anmäl dig till Workout Åre

Workout Åre är ett fantastiskt träningskonvent som jag har varit deltagare på ett år och instruerat på ett annat år. Jag älskar att de kör både pass inomhus och utomhus och att de utnyttjar den fantastiska natur som finns i Åre.

Idag öppnade anmälan till årets upplaga, den sjunde i ordningen. Kolla in schema och all information här. Det finns en massa grymma presentatörer på plats som Nils Torring, Blossom Tainton, Matthew Griffiths och Fredrik Andersson plus många fler. Även jag kommer finnas på plats och ha en föreläsning som utgår från min bok:

”Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild, presentatör: Terese Alvén

Terese inspirerar varje vecka tusentals tjejer till ett hälsosamt liv genom sin populära träningsblogg Spark i baken. Men det har inte alltid varit så. Terese har haft en allvarlig ätstörning som höll på att kosta henne livet. I januari släppte Terese boken ”Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild”, en självbiografi om hennes resa från osäker tjej till anorektiker och patient på ätstörningsklinik, vidare till den förebild hon försöker vara idag.

Denna föreläsning utgår från Tereses resa för att sedan gå in på hur man kan vara en bra förebild i träningslokalen, i sociala medier samt som förälder – tre roller som Terese idag själv försöker balansera på ett bra sätt. Föreläsningen avslutas med en diskussion om hur vi kan hjälpa oss själva och andra att må bra på ett hälsosamt sätt i dagens utseendefixerade värld.”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli Ek

    Har länge tänkt att åka på ngt liknande… Tål att tänkas på till nästa år. Vet du ngt mera träningskonvent under året som du kan rekommendera.?
    Tack för en bra blogg:)