Spin of Hope – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Spin of Hope

Älska rosa!

Jag fick idag äran att instruera på Barncancerfondens cykelevent Spin of Hope. En kollega blev sjuk i sista stund och jag ställde glatt upp. Alltid kul att kunna bidra till en god och viktig sak. Eventet var på Planet Fitness, ett par av deltagarna skulle cykla alla eventets tolv timmar, andra bytte av varandra på cyklarna.

Det var kul att köra och det var mycket energi i salen trots att några redan hade hunnit med tre timmar cykling när jag landade på instruktörscykeln.

Min outfit för dagen blev omedvetet ganska rosa – en stor del av min träningsgarderob har ju den färgen … Efteråt kom en deltagare fram och sa att han var “besviken” att jag inte också hade rosa hårband utan svarta, haha. Jag blev visst lite mer rosaklädd än vad jag trodde, förutom de byxor jag instruerade i på the Nike Blast och en gammal Nike-tröja hade jag ju även rosa cykelskor och vattenflaska. Tur att kunden inte såg mina trosor med texten “love pink” från Victoria´s secret. Då hade han nog inte trott att jag var riktigt klok.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag gillar också rosa! Jättesnygga brallor, var har du köpt dem? Behöver ett par sköna nu när jag ska börja med löpträningn på allvar! 😉 Kram