Långpass – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Långpass

Broccolijärpar.
Broccolijärpar.

Ofta när jag kommer hem och är hungrig samtidigt som jag är bloggsugen går det inte så bra. Det är mer än en gång som jag har bränt eller överkokt maten bara för att jag sitter och skriver ett inlägg samtidigt. Idag lyckades jag rädda biffarna precis i tid, eller nästan i alla fall.

Anledningen till att jag var hungrig (trots en snabb proteindryck på gymmet) var att jag körde långpass för första gången på länge. Och med långpass menar jag att jag körde två cykelklasser efter varandra. Det är inte så ofta som jag gör det, men det är viktigt med variation och en variant på träning är just att ändra tiden.

Träningen var superskön och jag hade bra med kraft i benen i princip hela tiden. Nu ska jag avsluta dagen med att äta upp min middag, hänga tvätt och därefter lägga mig en stund på spikmattan framför Idol.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Man skulle inet kunan få receptet på järparna? Försöker äta vegetariskt 1-2 ggr i veckan men tycker det är lite svårt att komma på nya saker.

  2. Petra

    Härligt med dubbelpass. Jag och en kompis skall köra detta på SATS på lördag. Bara för just som du mernar, tror jag, chocka kroppen på något extra. Ha en trevlig kväll.