Inspirationskväll Cycle Corner – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Inspirationskväll Cycle Corner

Cycle Corner har många skor och mycket cyklar.
Cycle Corner har många skor och mycket cyklar.

Cycle Corner i Hammarby Sjöstad är en väldigt fräsch butik. Igår kväll hade de en inspirationskväll och det var första gången som jag var där. Det var ett rejält utbud av cykelprylar så butiken förtjänar ett besök om du är shoppingsugen. Gillade väggen med cykelskor – såg de som jag köpte häromdagen bland annat (de var 100 kr dyrare här, så jag gjorde ett bra köp).

Glenn och Charles var också med i affären men vi fick gå efter en rätt kort stund då Charles var jättetrött. Vilket inte går att se på det här fotot som jag tog när vi kom till affären, men sedan tröttnade han ganska snabbt och vi åkte hem.

En glad Charles!
En glad Charles!

Viktor, värdinnan Åsas man, pratade lite om vikten av att träna styrka under vintern, helst funktionell sådan för ben och bål, samt hur bra det är att köra intervaller – inte bara i cykelsalen utan även ute på vägarna. Inte så mycket nytt, men det är alltid bra att höra. Nu är ju jag en sådan som bara cyklar inomhus, utomhus kör jag bara med min Skeppshult som ett transportredskap, inte träningsredskap. Och även om det vore kul att cykla utomhus tycker jag att jag har tillräckligt med sportaktiviteter som tar mycket tid just nu … snart börjar dessutom golfsäsongen!

Viktor står och pratar.
Viktor står och pratar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.