Energirik start – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Energirik start

Det blev en rosa topp idag som jag hittade i garderoben när jag rensade den häromdagen. Bra att "shoppa" hemma.
Det blev en rosa topp idag som jag hittade i garderoben när jag rensade den häromdagen. Bra att

Vilken fantastisk start på dagen! Deltagarna under morgonens cykelklass var riktigt på G trots den tidiga timmen och gav mig mycket energi tillbaka.

Nu är det mellanlandning hemma med frukost och check av mejlen. Snart ska jag iväg och piffa till mig. Hår ska försvinna. Hår ska färgas och fötterna ska behandlas. Känns otroligt lyxigt att få starta dagen på detta sätt.

Förresten. Jag fick tipset om att ha en frågestund om skor och träning – så passa på att ställa din fråga i det här inlägget så ska jag sedan svara på det jag vet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. evelyn

  hejsan jag är en tjej på 15 år, 1.60 cm och väger 62 kg. jag skulle gärna vilja gå ner till 52 kilo, men hjälp av träning. jag tränar ibland, alltså springer nästan varje dag, men tappar motivationen pga att jag inte går ner i vikt. . skulle du kunna göra som ett vecko schema åt mig som man går ner i vikt av, alltså ett tränings schema. älskar din blogg! tack i förväg

 2. Hanna

  Hej!
  Jag undrar vad du tycker om Nike +? Måste man ha Nike-skor för att det skall funka? Just nu har jag en “vanlig” pulsklocka men är lite sugen på att byta upp mig för att kunna få veta distans mm. Tack för en bra blogg!

 3. anja

  Hej!
  Hur vet man att man ska köpa nya skor? Tränar mest löpning och har köpt nya skor för ett år sedan. Använder mina skor flera gånger i veckan.

 4. Anna

  Hur viktigt är det med spinningskor på spinningen? Jag brukar å på spinning en gång i veckan eller varannan vecka och har inte ännu velat satsa på skilda spinningskor utan använder mina vanliga aerobicskor. Är det något jag borde göra?

 5. Andrea

  Tack för en sjukt inspirerande blogg Therese. Du verkar vara en riktigt skön och vettig tjej, härligt att se. Ville bara passa på att säga det då jag nästan aldrig kommenterar.

  Till min fråga:
  1. Jag dansar väldigt mycket, främst hiphop, och behöver ett par snygga sneakers som har rätt så mkt bounce i dem då dansen belastar mina knän mkt med sin explosivitet. Har du några tips?

  2. Kan du inte länka om du har tips på några bra online-butiker för tränings/danskläder?

  Tack igen för att du hjälper mig hitta motivation till att träna även de dagar då jag helst vill ligga i soffan och streckäta choklad, och LYCKA TILL PÅ LÖRDAG!!!