En bra dag att bli en grym dag! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

En bra dag att bli en grym dag!

Cykla utan hjälm

Jag cyklar bara inomhus här i Holland, men det är härligt att se alla cyklister som susar fram längst vägarna. Men precis som under min förra vistelse här blir jag förvånad och arg att de inte använder hjälm. En och annan har hjälm på huvudet, men de allra flesta cyklar utan skydd, barn som vuxna.
Pastamiddag La Markt

Igår kväll gick jag och Andreas till La Markt, en italiensk restaurang som vi även besökte förra resan. Varför testa något nytt, liksom? Nä, men vi gillade maten där förra gången och den var lika god denna. Mycket folk och livlig stämning i lokalen, så det är fler än vi som gillar stället.

bild-2

Nu ska vi snart avsluta filmningen för denna gång och senare ikväll flyger jag hem till Sverige. Tar med mig det fina budskapet som jag läste i lobbyn på hotellet. Det är bara idag vi kan påverka, vi gör detta till en toppendag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mattias

    Innan du överreagerar på hjälmanvändandet så tycker jag du skall ta en titt på skadestatistiken och reflektera över skillnaden mellan till exempel Holland och sverige. Tipsar om att skadorna är fler och värre i sverige…