Cykling, spinning, cykla inomhus – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Cykling, spinning, cykla inomhus

Rosa cykel
Jag älskar att mina skor matchar den rosa Body Bike-cykeln.

Hemma på svensk mark igen efter en rolig resa. Det är ett skönt gäng som jobbar på Club Virtual där cykelfilmerna skapas så skratt blandas med jobb.

Efter fyra klasser på två dagar där jag som instruktör ger och ger framför kameran är jag rätt slut. Men min fredag startade även den med cykling – dock med riktiga deltagare, och det ger en extra boost efter att ha suttit själv och cyklat. Gruppträning handlar verkligen om att skapa energi tillsammans.

Men det jag gillar med Club Virtual att det ger fler möjlighet att cykla även när det inte finns någon instruktör på plats men deltagaren ändå vill få pepp och ett planerat träningspass dit man tar sig gemensamt, även om inte instruktören fysiskt är på plats i salen. Förhoppningsvis tar sig instruktionerna genom bildskärmen. Dessutom är det härligt att titta på härliga miljöer samtidigt som man cyklar, så att deltagarna får uppleva natur även om de egentligen befinner sig på en stillasittande cykel. Det är inte alla som har möjlighet att cykla i Alperna, i skogarna i Tyskland eller på slingrande vägar i Italien till vardags.

kamera

spinningvideo
Bakom kulisserna. Sedan byts den gröna väggen ut mot härliga landskap att cykla igenom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Assarsson

    Vi har en trainer hemma i vardagsrummet som vi kopplar upp till tv:n och kan då köra cykelpass med känslan av att vara i alperna, såååå häftigt! Toppen när snön yr ute och det är kallt att kunna sitta i sport-bh och cykelbyxor och svettas…:)
    Fast nu ser man ju fram emot att börja cykla ute 🙂