Spark i baken

IPhone

Min nya IPhone.
Min nya IPhone.

Efter tre år med Nokia följer jag strömmen och har investerat i en IPhone. Nu ska den bara laddas – sedan får jag börja utforska den. Längtar! Älskar ny teknik.

Nu hinner jag dock inte sitta här och prata med er längre. Klockan två är det vigsel och säsongens sista bröllop för min del. Härligt med perfekt höstbröllopsväder ute.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophia

  Tack för ditt svar!
  Jag är rätt så överviktig och beslutade mig för att börja på cambridge. Som en kickstart. Mamma gick ner 25 kg och har nu efter 2 år samma vikt.
  Menar du att det inte går att bli fastare och bygga muskler på så pass lågt underskott? Eller är det fysiskt möjligt att bygga?

  Tack!

 2. Matilda

  Jag vill så gärna ha en iphone jag med. Väntar på att min bindningstid ska gå ut bara. Fick du vänta länge innan den kom för det har ju varit extrema väntetider på dem? Hoppas bröllopet var bra och att du är nöjd med telefonen. Kramar

   1. Matilda

    Tyvärr verkar alla vara abonnemangslåsta? Du köpte din med abonnemang va? Jag skulle kunna tänka mig att köpa mobilen löst utan abonnemang men det verkar svårt och jag har tyvärr bindningstid kvar men den som väntar på nåt gott..

 3. Sophia

  Hej!
  Jag har en viktig fråga till dig och jag hoppas att du kan svara på den.

  Jag äter pulverdiet just nu, 3 gånger om dagen, precis som jag ska. Då jag tycker om att träna, vill jag gärna fortsätta med det. Kan jag fortfarande träna upp muskler trots att jag bara får i mig 470 kcal per dag?
  Vissa har sagt att förbränningen minskar, stämmer det? Jag kommer inte sluta på dieten eftersom jag redan gjort 17 dagar. Men är det poänglöst att träna i syfte att bli fastare och få lite muskler?

  1. sparkibaken

   470 kcal om dagen är alldeles för lite! Bara för att din kropp ska fungera normalt behöver du äta mer. Och ska du träna på det behöver du ännu mer. Det stämmer att förbränningen saktar ner, kroppen tror att du svälter och gör allt den kan för att behålla det du stoppar i dig. För att gå ner i vikt på ett bra sätt så tycker jag att du kan äta 250-500 kcal mindre än vad du gör av med. Nu finns risken att du kommer gå upp det mesta (+ kanske mer) när du slutar med din diet. Jag gillar inte dieter, det är viktigt att se långsiktigt. Visst kan man vara striktare med sig själv ibland, men det är inte bra att bli så extrem och få i sig mindre än 500 kcal. Hoppas att det går bra för dig, men jag hoppas samtidigt att du överväger att gå ner på ett sundare sätt 🙂

 4. lejla

  åååh! Jag ska förmodligen köpa mig en på måndag! har också haft nokia nu innan men appel är ju för underbart! älskar min mac och min ipod touch så jag kan inte annat än älska iphonen! Kan du inte skriva liiite om den rå? 😀 Vad tog du för abonemang ?

 5. thePilla

  Hello Hoppas du får ett trevligt bröllop. Ville bara tacka för priset i tävlingsbagstävlingen – sjukt bra timing för finns det något bättre än svenska frukostar?