Nya sparkibaken.se! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Nya sparkibaken.se!

Hej och välkomna till nya bloggen! Eller – egentligen är det samma gamla vanliga Sparkibaken, men utseendet har ändrat sig rejält. Loppi som jag bloggar för har de senaste månaderna jobbat hårt på att få en ny fräsch responsiv sajt som är enkel och inspirerande att titta på oavsett vilken skärm som används. Detta förde med sig att min blogg ändrade utseende. Jag tyckte väldigt mycket om min gamla blogg då utseendet stack ut från andra bloggar, men samtidigt vet jag att vissa har haft problem att ladda sidan då den uppfattades som tung ibland och den var inte alltid optimal i sökbarhet och så vidare.

Jag tror det kommer bli grymt med detta nya format, den fina bilden i headern har underbara Jane Haglund tagit, och jag tycker den symboliserar bra vad min blogg handlar om – träning i kombination med livet. Och mina viktiga ord om att “Spark i baken inspirerar till ett hälsosamt liv utan pekpinnar eller måsten” hänger så klart med. Bloggen är precis som vanligt, bara med fler funktioner.

Precis som de flesta flyttar kan det medföra lite buggar i början, bara under dagen idag kommer det hända en hel del. Krånglar något – släng gärna in en kommentar om det.

Gillar ni detta – klicka gärna på GILLA nedan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Oj vilken skillnad!! Med headern är för liten. Eller reklamen ovan för stor. Hur man nu vill se det 🙂

  1. teresealven
   teresealven

   Tack för feedback, men headern är större än reklamen. Headern är både bilden och det rosa fältet med texten 🙂

 2. Emilia

  Oj vad spännande – det är alltid kul med förändringar, även om de till en början medför krångel. Ska testa att gå in via mobilen också. Har tidigare haft problem med din blogg, så nu får vi se om det är skillnad!

  1. teresealven
   teresealven

   Detsamma, har också haft problem, så jag är glad att det förhoppningsvis blir mer användarvänligt nu.