Lululemon träningskläder – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Lululemon träningskläder

Lululemon Athletics.
Lululemon Athletica.

Jag sprang över sajten Lululemon när jag letade träningskläder. Har aldrig testat deras kläder men jag är riktigt nyfiken, hittade mycket som ser snyggt och skönt ut. Får försöka besöka någon butik nästa gång jag är i USA. Ser även att de fraktar till Sverige för den som vill beställa.

Är det någon som har testat Lululemons kläder?

Några favoriter från sajten.
Några favoriter från sajten.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Ja Lululemon är som några redan påpekat väldigt populära i USA och Kanada. Det är hur bra som helst! Jag gillar speciellt deras yoga kläder men även överdragströjor. Mycket bra kvalitet! Varvar Lululemon med Under Armour och trivs som fisken i vattnet med mina kläder 🙂 Köp!!

 2. Sofia

  Jah! Varje gång jag åker över till USA eller till Australien kommer jag hem med kappsäcken full av LL 🙂 Oslagbar kvalitet och så är det ju inte så många andra som har likadana i Europa. De byter också kollektion nästan varannan vecka. Go for it!
  Tack för en cool blogg, läser alltid din när jag behöver en kick eller när jag saknar Stockholm.

 3. Amy

  Mest populära träningskläderna i USA just nu!!! Åh, jag är helt besatt av dem… Farligt mycket fint och det mesta sitter perfekt också. Kan helt klart rekommenderas!

 4. Anna Haag

  Lululemon är grymma grejer. Har köpt på mig både linnen och träningsshorts när jag varit i Kanada. Rekommenderas! I Vancouver är Lululemon hemma-mammornas/fruarnas standard outfit! 🙂

 5. Elisabet

  Javisst, jag bor numera i Kanada och Lululemon ar valdigt popular har (inte sa konstigt, det ar ju ett kanadenskt bolag). Mycket inom lopning och yoga. Inte sa billiga plagg, men de ar otroligt skona!!! Speciellt deras byxor… 🙂

 6. Klara

  Var inne i affären när jag var i Canada i somras. Tyvärr köpte jag inget, sambon påstod att resväskorna inte skulle gå igenom om jag köpte något mer klädesplagg… Men snygga kläder hade dom iaf!