För att må bättre – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

För att må bättre

sparkibaken365

Jag blir alldeles varm av att se inläggen som rullar in på Instagram under #sparkibaken365. Det är härligt att se er ta aktiva beslut om att göra något snällt mot er själva varje dag – oavsett om det det innebär att du går och tränar eller att du INTE gör det. Vi är olika och behöver olika åtgärder. En del tränar redan alldeles för mycket, andra för lite. Och så vidare. Det handlar inte bara om träning i utmaningen, utan om alla ingredienser i livet som kan hjälpa oss att må bra.

Läs mer om utmaningen här, och har du inte hakat på än – gör det nu. Det är aldrig för sent. Utmaningen pågår hela året och varje månad vinner någon ett exemplar av “Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild“. Har du skrivit om utmaningen i din blogg? Hör av dig till mig så länkar jag gärna till dig så vi kan sprida ordet till många. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej Therese

    Min fråga har inget med det här inlägget att göra, men jag undrar om du har möjlighet att länka till något som du skrivit tidigare om core träning i sista trimestern? Du har säkert gjort det, men jag har lite svårt att hitta. Tycker jag har lite svårt att få till coren bra nu i vecka 29, får inget stöd när jag plankar längre…