Vilken vinter?! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Vilken vinter?!

vinter

Vilka tvära kast det är denna vinter. Igår tog det en timme för mig och barnen att ta oss hem från förskolan (den ligger i huset bredvid) då vi åkte pulka i snön, gjorde snöänglar och utforskade hur det kändes att lufsa fram där snön var som djupast. Jag älskar att göra promenaden till en upptäcksfärd och äventyr. Jag mår lika bra som barnen av att vara utomhus, oavsett om det är vinter eller sommar, och när vi ändå har dragit på oss ytterkläderna för att gå hem från förskolan kan vi lika gärna vara ute ett tag på gården och leka.

Idag när jag tog mig till och från morgonträningen på SATS Zenit tog det också lång tid för mig att ta mig fram, men idag var inte snön i vägen, den var nästan borta, däremot var det blixthalka på flera ställen och jag höll på att halka flera gånger. Nu blickar jag ut mot en blå himmel, verkar bli en fin dag, men vinterkänslan från igår är som bortblåst.

Nä, nu är det dags att dricka upp min nypressade juice, just nu pressar jag en apelsin varje morgon – underbart gott, och äta upp min äggsmörgås. Jag är redo för några effektiva timmar vid datorn innan pressvisning i eftermiddag.

Hoppas att ni får en härlig dag – och ta det lugnt på isen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.