Spark i baken

Tanka kärlek, läsa och sova gott!

10620606_10204854625744495_1348054221592383666_n

HÖSTMYS. Charles vill nästan aldrig ha på sig pyjamas, men då han gärna sparkar av sig täcket på natten och blir kall vill jag gärna att han har på sig en. I samband med att me&i släppte några nyheter för barn och vuxna i veckan fick vi hem en mjuk pyjamas med långa armar och ben. Perfekt nu när det är lite kyligare. Och hej – vad har hänt. Igår vägrade Charles gå och lägga sig utan sin pyjamas, så vi fick dra fram den ur tvättkorgen … Synd att pyjamasen endast finns i ett utförande, skulle behöva någon mer att varva med.

Och som ni ser på bilden nedan är det får som gäller när det är dags att sova här hemma. Pyjamasen smälter in bra i bäddsetet med liknande mönster. När vi ska sova räknar vi däremot inte får. Vi läser en eller två böcker, går igenom alfabetet som sitter uppe på en lapp vid sängen och släcker sedan lampan för att prata om vilka roliga grejer som ska hända dagen efter samt ligga tätt ihop och gosa. Älskar denna härliga stund på kvällen. I alla fall de dagar Charles är tillräckligt trött, är han pigg och inte vill sova trots att klockan är mycket är det inte alltid lika kul. Men har han lekt och rört på sig mycket är han ofta skönt trött, och det har hänt fler än en gång att även jag slumrar till i hans säng en stund.

meandi_nyheter

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cammilla

    De låter som en till pyjamas i samma utförande kan stå på inköpslistan:) För det är ju bara något vi vuxna tycker är onödigt, två av samma. Barn vill ju bara ha sitt favoritplagg, oavsett om det behöver tvättas eller inte.