Möt mig i Gamla Stan – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Möt mig i Gamla Stan

tilde

En helg fylld av kärlek. Älskade att kika in på Instagram i lördags och se alla hjärtan, kärleksförklaringar till stort och smått och den härliga stämning som spreds. Kommersiell dag, javisst, men den värmer faktiskt i hjärtat även om man inte går loss på choklad, rosor och andra romantiska gester (även om det inte är fel det heller). Och jag har fått mycket kärlek då jag har hängt med mina barn och skapat nya minnen. Jag har hunnit med att koppla av, träna, hängt med barnen på barnkalas samt dansat en hel del, både Born to Move på SATS och hemma i lägenheten till sköna hits.

Som schlagernörd och Melodifestivalen-fan kan jag inte heller låta bli att glädjas åt att Magnus Carlssons “Möt mig i Gamla Stan” var både min och min sons favorit. Även om jag inte är lika förtjust i festivalen som jag var för några år sedan hoppas jag att familjen ska tycka det är roligt att titta varje år. Finalen ska jag i alla fall se på plats i Friends Arena.

Nä, nu är det ny vecka att fokusera på. Börjar med att köra ett träningspass med Lotta Bromé på P4 Extra och sedan är det webbredaktörsjobb resten av dagen. Älskar variationen i mitt liv, och att få möjlighet att kommunicera och inspirera på olika sätt.

tilde1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.