En helg i Köpenhamn – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

En helg i Köpenhamn

Nu har jag tränat ett gäng mammor på SATS Signalfabriken. Vilket vackert center! Men lite svårt att hitta rätt, gick förbi ingången en gång innan jag till slut hittade in. Då är det tur att jag alltid är ute i extremt god tid, jag behövde inte stressa trots att jag gick vilse.

Men, innan jag fokuserar på veckan som ligger framför oss och ger er nya trender, tips och recensioner vill jag bara sammanfatta min och Charles helg i Köpenhamn. Vi var som sagt nedbjudna av Bobles och Hilton Copenhagen och jag träffade den danska bloggaren bakom Shopping 4 Kids och hennes son samt några hollänska bloggare, bland annat Moodkids. Kul att höra om hur bloggandet är i olika länder och hur det växer allt mer.

Lördagen har jag redan berättat en del om, söndagen var mer fri. Jag och Charles fick biljetter till Den blå planet, nordens största akvarium, och vi tog en solig promenad dit. Perfekt aktivitet för en snart fyraåring. Charles älskade att se alla konstiga fiskar och hajar. Efter nästan två timmar i de mörka lokalerna gick vi till en uteservering och åt kycklingburgare i solen. Ni ser hur Charles försöker norpa mina pommes frites på bilden. Sedan fick Charles leka av sig i Bobles-rummet på hotellet innan det på nytt var dags att checka in väskorna och flyga hem.

Det har varit riktigt mysigt att vara bara vi två, även om vi båda har saknat resten av familjen. Lite gråt och trots ibland, men mest har vi skapat fina minnen ihop. Känns som en minisemester.

cph4
Den blå planet, spännande att åka tåg, shopping inne i Köpenhamn, utelunch i varm sol.

cph5
Charles sa “wooooow” när han såg den rosa plastväskan, såklart jag köpte den. Charles testade golfformen i taxfreeshoppen och jag testade ingefärslatte på Joe and the Juice – mycket god och stark.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.