Spark i baken

Del 1: Bildregn från releasefest Träna tillsammans med familjen

ttmf

RELEASEFEST. Jag bär med mig en massa härliga minnen från releasefesten av ”Träna tillsammans med familjen” i måndags. Familj, vänner, bloggare, medverkande i boken och folk från både träningsvärlden och medievärlden kom och minglade, rörde på sig och firade tillsammans med mig. Tack alla – det var ni som gjorde kvällen! Så roligt att få fira min nya bok tillsammans med er.

ttmf1

Roligt att det både var många barn och vuxna på eventet. Det blev precis den stämning som jag hade hoppats på med en massa liv och rörelse!

ttmf2

Sofia och Ella är två av flera härliga barn som är med på bild i boken. Spännande att se sig själv i en tryckt bok för första gången!

ttmf3

Fina Malin som jag lärt känna via bloggandet och som numera jobbar för MåBra. Här har hon gjort en intervju för deras webb om min bok.

ttmf9

Ture från bObles var på plats med stort tält och en massa härliga möbler/leksaker som främjar rörelseglädje. Kul för både barn och vuxna! Dessutom tycker jag produkterna är ursnygga.

ttmf14

ttmf13

Jag hälsade alla välkomna från scen, pratade om varför jag skrivit boken och premiärvisade filmen. Charles och Tilde ville gärna vara med med på scen, satt på fiskarna från bObles som vi tävlade ut under kvällen, och fick också säga ett par ord i micken. Som tur var svarade Charles ja på frågan om han tyckte om att träna med mamma. Hade blivit lite konstigt annars …

ttmf15

ttmf16

ttmf18

Jenny som jag har lärt känna via bloggandet var på plats med ett par av sina tjejer.

ttmf5

Även systrarna Mia och Anna minglade runt. Så kul att se alla!

goodiebag
Till sist, tack alla sponsorer som ställde upp under kvällen: Biofood som bjöd på kokosvatten för stora och små, bObles som bjöd på rörelseglädje under kvällen och present, Les Mills Born to Move (och Sofia) som dansade med barnen och allt härligt i goodiebagen: duscholja från Apoteket, brödcheck och Kina Wafer från Fazer, tidning från PT Kvinna, tidning från Loppi och chiafrön från Risenta.

——

Tack min blivande svägerska Huizi för att du agerade fotograf under kvällen!

Releaseoutfit: klänning från Diane von Furstenberg

Del 2 kommer imorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.