Du är viktig! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Du är viktig!

Jag fick sent igår kväll ett brev som värmde hela min kropp, och med sändarens godkännande lägger jag upp det här i bloggen av två anledningar:
1. för att som frisk från en ätstörning är det bra att påminna sig om att det fortfarande finns många som kämpar för att bli friska, och vi som har kommit till ett friskt liv kan stötta och peppa fler att må bättre!
2. mitt mål när jag skrev Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild var att hjälpa åtminstone EN att må bättre, och efter många kommentarer, mejl och ord från tjejer som delat med sig av liknande som i brevet nedan är jag faktiskt stolt över att ha lyckats. Och jag är STOLT över alla ni som fortfarande kämpar. Ge aldrig upp! Det går att bli frisk och fri.

viktig_757

“Hej Terese! Jag vet inte ens om du har tid att läsa det här mejlet, men jag vill bara säga att din bok och hela din resa är helt fantastiskt..! Jag har själv lidit av anorexia i flera år och har nu äntligen börjat känna att jag hittat “min väg” ur det och även om jag har en bra bit kvar så är jag stolt över de framsteg jag gjort för att komma dit jag är idag. Jag började läsa din bok Viktig för några dagar sedan, och nu när den snart är utläst (det ska poängteras att jag har rätt svårt att fastna för böcker och sällan läser nu mer) börjar jag få lite panik över att den tar slut..! Så himla inspirerande och du har verkligen fått mig att känna hopp och motivation till att jag faktiskt KAN ta mig fram i livet och göra det jag tycker är roligt! Man måste bara våga ta sats, vad är det värsta som kan hända? Du har nu fått ytterligare en läsare, vilket kanske inte betyder så mycket bland alla dina följare som du haft under så många års tid, men du har i alla fall gett mig otroligt mycket vilja och positivitet i en tillvaro som annars känts väldigt mörk och dyster en lång tid – och jag är otroligt tacksam! TACK fantastiska Terese!”

Har du inte läst min bok än går den att beställa här. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.