Spark i baken

Myslördag

Mammas goda kalkonkassler.
Mammas goda kalkonkassler.

Vilken härlig myslördag det har varit. Precis som jag hoppades. Till middag serverades mammas kalkonkassler med ananas och grönsaker tillsammans med pressad potatis. Nu blir det Melodifestivalen och lite OS framför tv:n innan hemfärd. Känner att mina batterier har laddats till tusen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Terese Alvén

    Nej, det är inte på grund av djuren. Jag har inte ätit rött kött på tio år och kan inte tänka mig att börja med det igen. Det är ingenting jag saknar och jag har alltid föredragit fågel och fisk. I övrigt tycker jag att det finns så bra alternativ – som quorn och soja, att jag inte känner att jag behöver börja med annat kött igen.

  2. Edit

    Varför äter du fågel- och fiskkött, men inte rött kött? :O Är det av hälsoskäl förstår jag, är det med tanke på djuren fattar jag ingenting. (Jag menar att man då borde avstå att äta alla djur.)