Spark i baken

Från trött till träning

Frukost.
Frukost.

Åh, så skönt det är att få träna! Var riktigt trött när väckarklockan ringde, men när jag väl kom till gymmet och träffade alla härliga deltagare fick jag upp energin. Nu laddar jag på energiförrådet igen genom att äta frukost. Idag blir en intensiv jobbdag vilket ska bli kul. Känner mig inspirerad. Och som alltid när jag startar dagen med träning är det som att jag har högre växlar att ge än när jag i princip går direkt från sängen till skrivbordet. Då är jag lite mer segstartad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Jag inledde också dagen med ett träningspass och som alltid var jag fylld av glädje och energi efter löpningen trots att jag var trött innan, bättre energi-kick får man leta efter 🙂

  2. Ursula

    Tack för grym start på morgonen 🙂
    Eller nja…när kroppen trodde att klockan var 04:20 när väckarklockan började låta… då var man väl lite trögstartad… Men efter promenad till tåget och väl på cykeln – då började dagen på riktigt, och då kändes det riktigt bra! Lite rädd att jag gått ut för hårt när det närmade sig sista minutrarna, men även de gick ju!! Hoppas du får en bra fortsättning på dagen!