The Kalliga Style

After invigning

I lördags var jag på invigningsfest för en ny frisörsalong i Leksand. Det var såå kul! Det är två vänner som har gått ihop och startat en salong tillsammans. Den blev verkligen superfin, dom har tänkt på allt! Det går i gammelrosa/rostrosa(?), guld, svart och vitt. Tom så genomtänkt att det fanns en plattång och kam i guldfärg, haha. Jag glömde helt bort att fota, jag gjorde mest instastories under kvällen, såg jag sen… Fick iaf en hyfsad bild på bubblet dom bjöd på. Så kul att dom använde schamponerings-handfatet till att kyla bubblet.

De har tagit in ett accessoar-märke som heter Pieces by Bon Bon, och jag kunde såklart inte låta bli att köpa mig ett par örhängen. Det stod mitt namn på dom, haha. Så fina! Jag har inga bra bilder med örhängena på mig, även fast jag såklart tog på dom direkt (är det fest så är det), så jag får fota det nästa gång dom är på.

Det är extra kul att den ena tjejen är min frisör som jag gått till i ett par år nu, och den andra tjejen är S frisör, som han också gått till i flera år. Förstå hur perfekt att dom nu är på samma ställe! Önskar dem stort lycka till, jag tror det kommer bli succé!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.