Ladda ur och ladda om…livet är nu – Bråkmakaregatan

Bråkmakaregatan

Ladda ur och ladda om…livet är nu

Jag vill börja med att säga att jag en tid behövt ge mig själv en massa tid och energi samt sömn. Jag har värderat sömn före sena kvällar framför serier och sömn före glöggkväll med vänner. 

 

Jag har funderat på varför jag startar igång saker som företag eller bloggar mm när jag ganska snart inser att det ger mig en prestationsångest och jag börjar prestera utifrån vad andra förväntar snararare än efter mina drömmar och tankarna som fanns innan jag tryckte på START- knappen.

 

Men landat i att försöka acceptera att jag alltid kommer vara igångsättare och idéspruta och att det går i sjok.. jag driver på ibland för att sedan ta ngr dagar och ladda om.

För bara ngr år sedan visste jag inte hur just jag laddade om. Vad som fyller mig och vad som ger mig energi och livsgnista. Men det har jag tränat upp och tränar varje dag på det. Det är en färskvara som vilken muskel som helst och risken att tappa bort sig finns alltid. Att trilla över kanten, slå näsan i väggen kommer alltid vara närmre mig än vissa andra.

Så vad laddar mig då?

Igår var det en lång promenad i solljuset tex. Att fokusera på det fina i promenaden, att försöka känna vad det luktar när det luktar kallt, att ta min sons hand i min och känna att hans värme sprider sig i min, att tänka på hur jag andas och räkna mina andetag, att ta mig microladdningar med en kaffekopp i soffan, titta ut och fokusera på tre fina saker jag ser, när jag bär på min minsta faktiskt känna hans vikt i mina armar, hans kind mot min och snosa in i hans lurviga huvud och försöka spara hans bebisdoft i mitt minne- till dagar vi kommer behöva det.

 

Det jag menar är att det som läker och laddar mig mest är att vara i nuet, påriktigt. Inte då för länge sen eller sen en annan gång,

 

Livet är nu.

 

 

Tänkte ju att det här inlägget skulle handla om ull..så blev det inte. Men ull är bra. Det värmet gott och håller länge. Köp gärna begagnat. Det är bra för både för miljön och plånboken ☺️

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.