Bråkmakaregatan – En till LOPPI.se webbplats

Bråkmakaregatan

Annons

-Mamma, den tandborsten tvättade jag skorna med förut..

Hej på Er!

 

Jag hade önskat att jag hade en sekreterare som kunde ta emot ljudfiler så jag bara kunde prata på och hen skriva ner.. det tar så mycket tid det där med att både tänka och skriva 😂

Så mycket att många inlägg liksom hinner gå ut ur datum.

Jag är ca 19 år och sitter på ett tåg med en kär vän. Vi ska åka långt och hon plöjer sida efter sida i ngn harlequinnbok..jag har inte öppnat ngr av mina djupa tegelstenar jag packat ner än. Hon frågar varför jag inte läser.. 

Jag svarar att jag har så många tankar i huvudet och måste tänka klart på dom innan jag släpper in nytt.. och tittar ut genom fönstret och ser Sveriges landskap swisha förbi”

 

Åter till det här med dagens inlägg..

Helgen gick i ilfart men hade ngt skönt lugn över sig. Började med en fika hos en gammal vän med barn på fredagseftermiddag. Inser att vi känt varandra i mer än 20 år, det är ett tag. Och ngr universitetsexamina och sammanlagt 7 barn senare.. såklart är vi lika pigga och charmiga som vi var där 2007 på ngn uteservering…

Lördag spenderades i garaget och på vår gata då vi hade loppis ihop med ngr grannar..sålde väl inte så mycket men alla barn hade kul och deltog var och en på sitt sätt:)

 

 

Söndag spenderades med nyinflyttade grannar och lek med våra 3-4 åringar i skogen. Jättemysigt i höstluften.

 

jo, så va det där med tandborsten..

”Jag 34 år vaknar på natten bredvid ett barn jag nattat. Väcks av 9-åringen som ej kan sova och ska följa med och lägga mig hos honom. Måste bara borsta tänderna känner jag, då jag somnat utan att gjort det (alltid lika hemsk upplevelse). – – Jag måste bara borsta tänderna säger jag. Går in på den andra toaletten vi har. Där har jag ingen tandborste inser jag så tar den som minsta sonen fått på BVC, ej använd.

Väl klar stirrar sonen på mig med stora ögon..

– Mamma, den tvättade jag mina skor med igår och pekar mot min mun!!!

Whaaat!! Kan säga att ingen annan tanke fick plats i min hjärna efter detta, förutom tankarna kring hur många olika typer av bakterier det kan finnas på en nioårings Nikes.. och skulle man kunna gurgla klorin?

 

2 dagar har gått och jag lever än. Dock väldigt måndagstrött och ont i mina knän. Men det beror knappast på skobakterier..eller vad tror ni?

 

Ja, som sagt. Att vara mamma det är väl härligt. Man får liksom uppleva saker man annars aldrig skulle få uppleva och man får utmana sig själv som människa. Tack, stort tack för det☺️❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons