Podcasts på tapeten. – Smällkarameller & Karuseller
Linda Pierre

Smällkarameller & Karuseller

Annons

Podcasts på tapeten.

Vilken rejäl podcast-boom det råder i Sverige just nu. Jätteroligt! Jag och Tomas hade själva en podcast för några år sedan som vi kallade Torsdagssurr (några gamla avsnitt kvar här och här) och nu har jag faktiskt lite planer på att dra igång en igen. Får berätta mer om det lite längre fram.

Tänkte jag skulle tipsa om några podcasts jag lyssnat på ett tag och sen några nya som jag precis börjat lyssna på eller inte hunnit “sätta lurarna i” än:

Lyssnar på varje vecka:

Alex & Sigges podcast – itunes (tankeväckande och underhållande om allt från livet som man, förälder och tänkande individ)

Filip & Fredriks podcast – itunes (gillar att de inte har några spärrar, säger precis vad de tänker och tycker, roligt!)

Fredagspodden med Hannah & Amanda – itunes (inspirerande och ärligt om livet som entreprenör, kvinna, mamma och fru)

Lyssnar jag på ibland:

Värvet – itunes (människors “livsberättelser”, för det mesta riktigt bra, har bara kommit av mig lite)

Den blå hästen – itunes (riktigt bra podcast om historia, tänk om man hade haft en så kunnig och inspirerande lärare i skolan)

Podcast jag precis upptäckt:

Nisse å den där äldre – itunes (har bara hört ett avsnitt än så länge och gillade det, rätt grabbigt fast ändå kul, inga spärrar)

Kitty och Pers föräldrarpodd – itunes (har bara kommit med ett avsnitt, verkar lovande)

Helt nya podcasts jag ännu inte lyssnat på:

Graaf och Eberhard

 

Sen finns det ju såklart ett helt gäng andra podcasts (för att inte nämna alla SR:s program som är tillgängliga även som podcasts), vad lyssnar du på?

Ha en riktigt bra helg så hörs vi i nästa vecka! I helgen blir det antingen 1700-tals loppis på Drottningholm eller utflykt med skärgårdsbåt. Ska smaka lite på den och bestämma oss ikväll.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Linda Pierre

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons