Smålandslotta

Det här med elavtal

Reklam för bytelbolag.se

Ska ni köpa hus eller lägenhet? eller har ni redan hus eller lägenhet och funderar på om ni betalar för mycket för elen varje månad?

När du ska köpa hus/lägenhet så vill man ju också ha bästa elavtalet för att få så billig månadskostnad som möjligt men vet inte hur du ska gå till väga?

bytelbolag.se så kan du få hjälp att välja det billigaste och mest klimatsmarta alternativet som passa dig och ditt hushåll vilket är superbra för din plånbok också i slutändan när du kan spara undan dessa extra pengar du får över när du sen fått ner priset på ditt elavtal. Är ju alltid skönt att få extra hjälp att välja elavtal då det är svårt att veta vad som är bra eller dåligt när man själv kanske inte är så jättekunnig inom ämnet. Du ska ju liksom veta vad du har för förbrukning på ett år och att sen sitta och kolla in varenda elbolag för att se vad dom erbjuder för olika avtal är ju bara jätte jobbigt och väldigt tidskrävande och det ska det inte behöva vara utan det ska gå snabbt och ska vara enkelt och även hjälpa dig så du får det mest ekonomiska alternativet för ditt hushåll.

Vi har ju bara bott i lägenhet innan vi flyttade ner hit och då va det lite lättare men hade jag vetat om bytelbolag då också så hade jag lätt använt dom så hade jag säkert kunnat spara pengar redan då. Huset vi bor i nu står ju inte vi för så kan inte byta hur som helst men om vi hade kunnat så hade vi gjort det också då jag tror vi betalar mer än vi kanske hade gjort om vi använt byt elbolag och hittat ett bättre avtal så att månadskostnaden hade sjunkit lite och att vi då hade sparat in lite pengar.

Om vi köper hus nu så kommer jag vände mig till dom för att kunna hitta det bästa och billigaste elavtalet för vårat hus och även kanske det mest klimatsmarta.
Vad har ni för elavtal och vill ni byta?


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.