Smålandslotta

Bloggens framtid

To the future

Tänkte berätta lite om hur denna blogg kommer vara framöver, alltså vad den kommer handla om och hur jag kommer lägga upp det osv.

Mer häst inlägg from 1 oktober
Alltså den 1 oktober så har jag flyttat till nya stallet och kommer rida oftare, så det kommer dyka upp mer inlägg om hästen. Blir som en nystart inom ridningen.

Mer om mitt liv men kommer fortfarande vara mycket privat
Alltså jag kommer fortsätta dela med mig av mitt liv, men jag kommer fortfarande hålla en del privat, då jag inte vill att hela mitt liv ska vara synligt på nätet. Men det antar jag att folk förstår.

Kommer bjuda på mycket tankar och funderingar
Jag kommer alltid ha massa tankar i huvudet som är skönt att skriva av sig och även en hel del funderingar, så det kommer ni inte bli av med.

Kommer köra mitt eget race
Jag kommer alltså inte följa alla andra bloggar genom att lägga upp massa kläder och outfits flera gånger i veckan, klart det kan komma upp något men känner att man inte ska behöva tipsa om massa kläder för att passa in i blogg världen. Kommer självklart tipsa om saker om jag känner att WOW denna sak va sjukt snygg eller att det sminket va sjukt bra. Men vänta er inte det flera gånger om dagen, detta är först och främst en vardagsblogg. =)

Sådär kommer bloggens framtid att se ut, ingen jätteskillnad mer än att det blir mer om hästen.
så jag hoppas ni kommer tycka om bloggen även då =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.