Mitt liv som mamma – Familjen, vardag inspiration
simonelinnea

Mitt liv som mamma

Annons

Börjar bli så nervös!

Godmorgon!

idag vakna jag upp med att jag faktisk börjar inse att en till förlossning är närmar sig! Jag börjar faktisk bli nervös. Många tankar kommer, kommer det gå lika enkelt som sist? Kommer det bli en tuffare förlossning? Kommer jag spricka? Allt sånt börjar komma nu! Smärtan längtar jag minst till. Mer rädd att det inte kommer gå lika snabbt och enkelt som med den första.  Och att jag knappt hade ont och mådde sjukt bra efter Elvira föddes. Jag vill inte få snitt men självklart blir det akut och måste göras så måste det. Då finns det ju inget annat alternativ. Så länge min bebis mår bra.

 

Det som gör att jag börjar bli nervös är nog mycket för att jag vet vad som är på gång. jag vill bara gå in födda barn och åka hem. Det är det som är min plan i alla fall. Sen vet man ju aldrig vad som händer.

 

sen finns ju även tankarna hur kommer det stats denna gången? Kommer vattnet gå? Kommer det värkar denna gången? Kommer jag bli igångsatt igen? Kommer jag gå över tiden? Ja nu vill jag bara få ut den här bebisen och vara färdig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons