Sarianne

Schlagerspecial del 1

Hur spenderade jag min kväll under den första delfinalen?

Finns det någon mer som älskar schlager? Mina hittills tre delfinaler har spenderats på olika sätt, älskar variationen. Första deltävlingen hade jag schalgerfest hemma med de absolut bästa tjejerna, är så glad för alla som tog sig tiden att komma och de som åker 20 mil för att komma och fira mig, det om något är kärlek. Lika glad över de som tog sina två minuters promenad hit också såklart, mina hjärtan!

Första schalgerkvällen spenderades med röda mattan, popcornmaskin och slushmaskin givna succéer. Allt inhyrt ifrån Eventgänget i Norrköping, så smidigt när det finns roliga saker nära för ovanlighetens skull.

melodifestivalen

hyra popcornmaskin

 

Gästerna välkomnades med goodiebags och de som inte sov över fick sina goodies när de gick hem. Pockets och godsaker ifrån Lidl bland annat.

goodiebags

Vi drack gott vin ifrån Trio och jag hade köpt hem en massa thaimat och sushi som vi minglade runt och åt av.

rött vinPhoto Booth diyhyra slushmaskinschlagerfest

 

En av mina höjdpunkter under festen var konfettirören, alltså vilken stämningshöjare, det bästa av allt var när jag och Aja skulle försöka få ordning på hur de fungerade och det slutade med att den första avlöstes rakt in i väggen och halva väggen blev glittrig.

konfettirör

Photoboothen har jag gjort av en vanlig pappram som målats i silverglitter, bakom hängde jag två draperier ett i guld och ett i silver. Draperierna fyndade jag för 25:- styck också de på Funidelia med små enkla medel förhöjdes stämningen med små enkla medel utan någon egentlig kostnad.

schlagerfestschlagerfestschlagerfest

Utöver goodies så skämde jag även bort gästerna med tävlingar, bland annat så vann den person som hade anammat bästa klädseln ett pris ifrån Grön lycka utöver det så fanns det även priser ifrån Testagram och Glossybox

  
schlagerfest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.