Sarianne

Det är detaljerna som gör festen

More mellofest!

Igår somnade jag riktigt tidigt, med ett leende och full av energi fast riktigt jäkla trött precis som det ska vara när ha har skrattat sig till sömns.

Jag vet inte om jag berättat det men jag älskar att planera fester, barnkalas är favoriten men nu senaste åren har jag försökt att få in iallafall en fest för mina tjejkompisar per år. Jag brukar planera i rätt god tid innan och sen glömmer jag av det veckorna innan för att sen få lite småpanik i slutet. Jag hade temat klart tidigt, schlagerparty såklart!

Jag hade även ordnat med röda mattan till gästerna anlända, slushmaskin och popcornmaskin inför själva showen. Det ÄR detaljerna som gör festen det har jag alltid försökt få min man att förstå, han tycker alltid att jag går lite all in och brukar ta ner mig på jorden när jag ordnat med ungefär hälften, tur är väl det annars hade jag säkert målat om huset i guldglitter.

IMG_0525

Popcornen – succé!

Alltså, sååå goda precis som på bio.

IMG_0524

 

Slush körde vi också och tillsatte lite rom i, himla goda blev dom och jag spenderade en hel del tid här och serverade drinkar. Jag älskar slushmaskinen, kom nästan en tår när de kom och hämtade den tidigare idag :)

Röda mattan rullades ut också, alla de här sakerna hyrde jag ifrån Eventgänget som både kom och lämnade, plockade ihop och isär samt hämtade sakerna. Hur bra som helst!

hyra röd matta

schlagerfestfest röda mattan

IMG_0464

Jag hade även ordnat med ett Photo Booth som blev poppis, kan jag tro det vem gillar inte att stå framför kameran efter en drink eller något glas bubbel :) Visar mer ifrån det imorgon, en del bilder snyggare än andra :)diy Photo Booth

En del av bilderna kommer ifrån Aja.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.