Sarianne

Nu börjar jag längta efter spa!

Jag börjar längta efter att komma iväg på en avkopplande spaweekend nu, i oktober var jag iväg på Skepparholmen Spa när jag gick förbi vårt utespa kände jag direkt att jag började längta. Jag blir så totalt avslappnad genom att stänga av telefonen, inga måsten som förekommer och framförallt bara ta dagen som den kommer, prata om man vill, vara tyst om man vill och det viktigaste för stunden är att välja om det är dags för bastu eller bad. Skepparholmen hade en fantastisk ångbastu, älskar det!

När jag besökte Skepparholmen sist så var det med ett gäng bloggare, bästa gänget om du frågar mig. Kom på att jag glömt visa er delar av vinstbordet så håll till godo.

Allt fick jag tyvärr inte med på bild men det var ena godingar de med.
Det vi tävlade om var presentkort ifrån Bloomingshop, hörlurar ifrån Marco Alexis, Odd Mollyfilt, kuddfodral, Gant handdukar, Marlene Birger väska, Voluspa ljus, Sänglinnen och lyxkuddar, presentkort från Femme, presentkort från Silverjungle, mysigaste morgonrocken, kit med spaprodukter, halsband och armband, GHD tång, Lykta med stenar och sist men inte minst ett presentkort på barnkläder.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.