Sarianne

Helgen då vi blev hundägare

Minns ni att jag hade en helg och en ledig måndag med världens längsta lista?

Det blev inget gjort, eller allt och mycket men jag har inte strykit en enda sak istället åkte vi och hämtade hem en liten hundvalp i söndagskväll vilket inte var en plan vi hade när vi vaknade upp i söndagsmorse. Ibland är vi lite härligt spontana :)

I lördags var det full fart framåt, vi skulle hämta en säng till Elin på Jysk fick fikabesök av Johanna sen in på blocket och ringde på hundannonser. Vi har funderat på det här med hund fram och tillbaka i väldigt många år, mannen har velat ha en väldigt länge men jag har backat. Nu känner jag att barnen är i en bra ålder, de förstår det här med att lämna hunden i fred, de kan så småningom ta en promenad själva och jag tror att det ger positiva effekter av att hjälpa till och ansvara för något, komma ut dagligen och ha ett sällskap hemma.

IMG_1132

Spontanfika innebär nybakat…ifrån affären!

IMG_1133 IMG_1135

Jag testade en ny smak idag Chocolate mint tryffel om jag säger så här, jag har en ny favorit smak nu på te!

IMG_1136

 

Efter att vi bestämde oss för att åka och titta på en valp så tog vi en sväng förbi ÖB för att köpa transportbur och lite andra tillbehör som behövs första tiden ifall det skulle bli en valp. Tänk om? Om inte så skulle de troligtvis komma att bli använda förr eller senare ändå. Så ÖB snabbt in och raffla åt oss det i behövde och sen direkt till dagens fika nummer två. Vi hade blivit hembjudna till en klasskompis till E på lite glögg och fika. Himla trevligt och vi hann igenom många samtalsämnen vi hade kunnat stanna mycket längre men mannen var otålig och ville iväg. 2 h och 20 min senare var vi framme och möttes av massor av hundar och när vi kom in i köket fick vi träffa vår lilla valp det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och allt annat än att ta med honom hem kändes otänkbart.

Vi kom hem igår vid 21 så egentligen blev det bara lite bekantskap, ut och pröva att kissa och sen somnade vi allihop. Magnus sov nere med lilla valpen, när jag vaknade imorse kom jag på att jag inte hört honom en ända gång, han hade visst sovit hela natten. Jag ska berätta mer i ett annat inlägg. Med tanke på vår nya familjemedlem så kan jag redan nu förvarna er om att det säkerligen kommer att bli en del valpbilder härinne framöver :)

blandras tibetansk spaniel och kavalier

Blivande skateboardmästare :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.