Sarianne

Äntligen lite kyla och Ikea

Åtta imorse vaknade jag av att jag hörde små tassande fötter kommer upp ifrån trappen, J som var sugen på att få lite sällskap. Vi kom hem runt 23 igår och somnade snabbt allihop, J hade sovit hela vägen i bilen s för henne var det bara att tassa direkt till sängen och krypa ner.

Jag föreslog Ikea tidigt imorse till min man och han gick med på det utan protester faktiskt, så vi spenderade ett par timmar där med lunch och shopping till tjejernas rum. Jag tror det börjar bli ordning där nu, mer eller mindre iallafall, lite små saker kvar.

Äntligen kom det lite kyla också, bet tag ordentligt om kinderna när vi gick ifrån varuhuset till parkeringen. Ordentligt med kläder med andra ord. Känns bra att äntligen få använda alla kläderna som är ordnade inför vintern.

Jullan kör i år en lila vinterjacka ifrån Freds Worlds riktigt var och härlig och sen älskar jag den stora grodreflexen baktill!

IMG_1013 IMG_1014 IMG_1015

Mellan Ikea och projekt ihopsättningen var vi ute e stund och luftade oss, en snabb promenad genom småstaden fick det bli. Var riktigt skönt att komma hem sen, ta på sig tofflorna och ordna en kopp te.

Skärmavbild 2015-12-13 kl. 22.06.13

Medan jag ordnade med te, ordnade J kakbuffe med bland annat sin kaffemaskin :)
Eftersom en av familjemedlemmarna här hemma är en riktig kaffeoman så har hon tagit efter ordentligt där och bjuder på både espresso och vanligt kaffe.

IMG_1065

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.