Sarianne

Hemma efter ett dygn på Skepparholmen Nacka

Hej!

Jag har haft det helt fantastiskt, fantastiskt på riktigt och så avkopplande, massor av skratt, bubbel massage, husbåt, vänner – fina vänner, lyx, goodies, bad och massor av ny energi har hittat till mig. Spa är utan tvekan det bästa som finns, jag kan ligga i en sån där vilstol en hel dag och bara blicka ut över vad synfältet bjuder på. Att blicka ut över utsikten på Skepparholmen var sannerligen inga problem alls.

Jag var tidig ut till Nacka då jag hade bestämt lunch med Aja vi käkade en kräftsallad ute i Nacka Forum, sen till Skepparholmen för att vänta in resten av tjejerna. Vid 13.30 tog vi vår packning och tog den lilla promenaden ner till husbåten där vi alltså skulle sova. En husbåt helt för oss själva, jag började genast segla iväg i fantasin till sommar, värme och husbåt – ja ni förstår ju själva. Faktiskt var det minst lika bra att bo i husbåten även vintertid, Skepparholmen hade tänkt upp med marschaller så mysigt.

När vi kom fram till vår hem de kommande dygnet stod värdinnorna Jenny och Diana som bjudit in oss och hälsade oss välkomna med champagne och ganska snart fick vi veta lite mer detaljer om dygnet och även en första goodiebag.

När vi kom upp på vårt rum väntade fler överraskningar mer om dem i nästa inlägg!

  
  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.