Sarianne

Idag bjuds det på nackspärr!

Hej dundrande vilken nackspärr jag vaknade med i natt, sov som en stock så låg nog i samma ställning hela natten:) Har gått med en fleecetröja lindad som en sjal hela dagen, varmt blev det och något bättre. Hade tänkt lägga mig i spabadet ute när jag kom hem för och mjuka upp ännu mer men disken och smutstvätten kom i vägen.

Elin har varit iväg på basketmatch ikväll så det har varit jag och lillstrumpan hemma, vi håller mentalt på att förbereda oss inför ett blodprov på torsdag. Det stavas livrädd, vet inte riktigt vart rädslan kom ifrån, hon brukar vara rätt tuff inför läkarbesök men nu räknar jag men en riktig kamp inför torsdagen. Tips?

IMG_8136

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Muta brukar vi göra när de e läkarbesök osv;-)Inte med stora grejer utan med en fika efteråt, nån packe fotbollskort eller delbara suddin. nån tröja ( som de ändå behöver) osv
    Men tips rent krasst är TID, men att inte dalta allt för mycket. Bekräfta dem i sin rädsla o okeja den, men när de behövs sätta ner foten. Senast satt sonen på 12 o VÄGRADE ta fram armen. Då gick jag in o gav honom 2 alternativ.1) sitta i stolen, 2) ligga på britsen för provet skall tas så enkelt är det. Prata om nåt annat medan sköterskan förbereder men be henne säga till vid sticket så inte armen rycker till. fortsätt prata om nåt kul o ha hudkontakt med barnet under provtagningen. Lycka till från en som testat allt från o hålla, muta till o bli ja ja vet inte vad….