Sarianne

Att välja produkter med omsorg

Förr om åren köpte jag alltid det billigaste av allting vilket kunde innebära att jag skulle ha kunnat komma hem med en hårfön för 49:- eller liknande men jag har lärt mig av mina misstag genom åren. De billigare produkterna håller inte lika länge så nu när jag shoppar loss får det bli något ordentligt på en gång. Innan sommaren ramlade min dåvarande hårfön i klinkersgolvet och gick sönder (japp det var en av de billigare sorterna). Det dröjde någon månad innan jag köpte någon ny, det var ofta jag förbarmade mig över att jag inte köpt en när det slutade att jag flera morgnar fick gå dygnsur i håret till jobbet.

Ett snyggt fönat hår kan ju göra en hel outfit och när jag ska ut med tjejerna eller på date med mannen så är en fön ett måste. Den här (min nya bästa vän) finns enbart på Media Markt modellen heter PHILIPS HP8243/00 Kerashine Hårfön.

PHILIPS HP8243/00 Kerashine Hårfön

Det finns flera olika hastigheter och temperaturer att välja mellan, ibland kör jag bara den kalla blåsten på högsta volym för att få till liten annan känsla än spikrakt. Den här hårfönen sliter mindre på håret tack vara keramisk beläggning. Sladden är 1,8 meter lång vilket underlättar när uttaget inte alltid finns bredvid spegeln.

PHILIPS HP8243/00 Kerashine Hårfön PHILIPS HP8243/00 Kerashine Hårfön IMG_0894

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.