Sarianne

Så ordnar du ett kalas på under timmen

I fredags så fixade jag stans enklaste kalas på under timme, Julia hade valt att ha pyjamas – och spaparty sagt och gjort! klockan 17 ringde gästerna på dörren och jag var hemma ifrån jobbet två timmar innan det var dags. På morgonen innan vi åkte iväg till skola och jobb dukade vilket tog ungefär två minuter.

Julia ville ha tacos, fika, fotbad, limbo och dansstopp. Vi kom hem stekte köttfärsen samtidigt som vi plockade fram godispåsar, smälte rosa choklad att strö över popcornen. Ballonger blåstes upp med en ballongpump, grönsaker hackades och ungefär efter det började det att ringa på dörren.

spakalas

 

rosa popcorn

 

Fördelen med pyjamasparty? Inga förberedelser inför att välja kläder som annars kan ta väldigt mycket tid här hemma, fördelen med att ha inslag av spa – ett kalas delar av lugn och ro, när hände det sist på ett kalas?

Enklaste kalastårtan gjordes efter inspiration av Kreativa Karin, min var dock en något enklare variant:) Häll upp en bigpackförpackning på ett fas och ös över med minimarschmellows så är du i hamn, tid 30 sekunder. Gästerna fick sen hälla på olika strössel och chokladsås efter egen smak.

enkel tårta till barnkalas

engångsförpackning popcorn

 Älskar de här mysiga popcornförpackningarna.

spakalas

 Tallrikarna perfekta för ett spakalas :)

billiga kalasartiklar

Megafynd där kan du hitta produkter med utågngsdatum inom kort eller med någon skadad kartong urbilligt, kakorna är därifrån.

kalas violetta

 

Violetta är senaste idolen här hemma, klart vi måste ha Violettagodispåsar

innehåll i godispåse

 

Godispåsar med blandat innehåll!

Allt som allt fick vi ihop kalaset på under timmen, alla nöjda och glada!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotta

    Hej jättekul tjejkväll,men jag höjer ett varningens finger angående popcornen. Popcorn och korvslantar är något av det vanligaste barn.sätter i halsen och faktiskt dör av,så spara det till de stora barnens kalas

  2. Lovisa

    Bra ordnat måste jag säga =) Får jag fråga dig var du fick tag i godiset Maoam?? älskar de där men hittar de ingenstans.

  3. Cirkus Alfredo

    Vilket bra tips på ”tårta”. Glass brukar ju vara en populär ersättare till tårta på barnkalas. Många barn är inte så förtjusta i vanlig tårta men vilken unge säger nej till lite glass med smarriga tillbehör. Hoppas din dotter fick ett roligt kalas!