Sarianne

35årsfest med tjejkompisar

Jag bestämde rätt tidigt att jag skulle ha en liten tillställning när jag fyllde 35 och bjöd in ett gäng med tjejkompisar. Några var i fjällen, några iväg på annat och några avhopp blev det samma dag men vi blev tillslut 11 stycken vilket var rätt lagom. Några hade inte träffats innan och några mindre ”gäng” som hänger ihop. Det är allt svårt att veta hur det ska bli när alla inte känner varandra tycker jag.

Jag hade förberett med lite olika saker ifall stämningen skulle börja tryta, bland annat hade alla ett varsitt uppdrag under sin tallrik och sen hade alla som kom fått svara på lite frågor om sig själva innan festen. Svaren hade jag skrivit ut och sen fick man gissa vilket svar som tillhörde vem.

enkel dukning

 

När gästerna kom bjöd jag på bubbel och så hade jag gjort lantchips med löjrom. Till middag bjöd jag å potatisgratäng, fläskfile, kycklingfile, bröd, ost, västerbottenpaj, ostar och sallad.

tapet pastellfärger

Vi satt länge runt bordet åt middag och fikade. Cupcakes, chokladdoppade marschmellows och Oreobollar doppade i vit choklad, jag hade även köpt en del godis i olika rosa kulörer som fick åka fram. Mer om efter middagen får bli senare idag!

rosa tema fika

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.