Sarianne

Det vankas fest

Fredag – isn´t it lovely!

Jag har sån fredagsfeeling så det ver inga gränser. Slutade vid fyra idag och kom hem och hittade två trötta, hängiga ungar idag. De fick vara hemma men kändes som att de blev värre under dagen, iallafall Julia. Håller tummarna för att det är något övergående som försvinner under helgen.

Vi har varit iväg till Mirum och shoppat lite, pyssel, förvaringsaskar, ritblock och discokulor. Imorgon ska jag testa på ett nytt pyssel med hjälp av en rislampa. Blir det bra lovar jag att ni får se :)

Sitter och planerar min kommande 35årsdag, fick ett paket från London som agerar startskottet för dekorationen. Tänkt att förbereda det mesta redan nu så jag har full koll på läget. Är nämligen bjuden på 30årsfest samma kväll (såklart) så hastar iväg dit och umgås i en timme innan jag rusar hem igen och då är det tänkt att allt ska vara klart.

Nu ställer jag mig frågor som vad jag ska bjuda på, vilken efterrätt jag ska ha, vilken dryck o flera andra frågor. Jag älskar att ordna fester och kalas så planeringen är bara kul.

IMG_1526.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.