Sarianne

Bloggmiddagen

Vilken härlig bloggmiddag jag har varit på, Ewa och Anna bjöd in ett gäng bloggare. Gäng och gäng, om jag minns helt rätt så var det 40 stycken kacklande bloggare under ett och samma tak. Brukar alltid sluta på samma sätt, skratt, foton och goodiebags i massor.

Jag bodde återigen på Nordic Light Hotel i ett mysigt rum, piffade till mig med en knut på sidan vilket för övrigt var världens snabbaste frisyr. Ligger klart på toppen just nu över frisyrer jag kommer ha närmsta månaderna.

Jag åkte iväg till gamla stan och fick öppna upp google maps efter att jag klev av tunnelbanan, ändå lyckades jag med konststycket att gå åt fel håll. Att jag kom fram kändes snarare som en slump :)

Vi samlades på restaurangen Taverna Bazaar, mysigt ställe med plats för ett stort sällskap. Under hela middagen delades det ut vinster, jag vann tre stycken bland annat en Wigglekart och fick kämpa mig hem med alla vinster och välfyllda goodiebags.

När jag skulle checka ut från hotellet fick jag försöka packa om och styra upp så gott det gick, fick en stor Ikeapåse när jag skulle hem från middagen så lyckades få i en del i den, tur att hotellet ligger nära centralen så behövde inte släpa så långt :)

Jättekul middag blev det och ni kommer få fler inlägg om mina favoriter ifrån goodiebagen och självklart även få se vad det var jag vann. Jätte nöjd med alla tre vinster!

IMG_0321.JPG

IMG_0335.JPG

IMG_0337.JPG

IMG_0336.JPG

IMG_0354.JPG

IMG_0338.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.