Sarianne

Luskampanjen delar ut produkter!

Jag fortsätter att sprida min luskmpanj över de officiella lusdagarna som är den 12-14 september som en påminnelse om att vi behöver hjälpas åt att kamma!

Jag har ju tidigare lovat en goodiebag till en person till ett värde av 600:- en person som jag tycker har spridit kampanjen på ett bra sätt. Förutom goodiebagen har flera företag velat vara med och ge er lusrelaterade produkter.

Det visar att det är ett viktigt ämne. Inte mindre än 16 ytterligare chanser att kamma hem något ifrån kampanjen #vimotlöss.

luskampanj

 

 

Hedrin ger er möjligheten att få hem en flaska Hedrin Once ett lusmedel som verkar på 15 minuter. Vi upptäcker alltid lössen hemma hos oss kvällstid när apoteken är stängda så av erfarenhet har vi alltid två flaskor hemma vid akut behov. Hedrin Once spray gel är en flytande gel i sprayflaska som kliniskt bevisat är avlivande på både löss och deras ägg.

Som en extra bonus lägger de även ner två förpackningar Hedrin Treat & Go i goodiebagen som går till en person. En ny busenkel metod mot löss.Treat & Go är en vattenlöslig mousse som appliceras i håret behandlingen ska sitta i under minst åtta timmar men barnet kan fortsätta sin dag som vanligt, sporta, leka. Behandlingen ska återupprepas efter en vecka.

lusmedel

 

Två personer kommer att få möjligheten att testa NitFree – en unik luskam i rostfritt stål som har långa och täta kamtänder med mikrokanaler som fångar lössen och deras ägg (s.k.gnetter). NitFree är speciellt utvecklad för att effektiv avlägsna allt, från de fastklistrade ägg (gnetter) till de minsta nykläckta lössen (nymfh).  Den ger en högeffektiv kamning som hjälper dig att snabbt bli av med problemeet med huvudlöss.

luskammar

Ytterligare två personer kommer att få en varsin elektrisk luskam hemskickad från Almotrade.

Den elektriska luskammen tar bort huvudlöss och ägg med el, naturligtvis helt ofarligt

Huvudlöss är vinglösa insekter, som, när den är helt odlas , är storleken på ett sesamfrö. Huvudlöss kan inte överleva kylan, så de håller fast vid håret nära hårbotten för värmen . Dessa parasiter har funnits i tusentals år och är ofarliga , även om de kan orsaka allvarliga hårbotten klåda . Lyckligtvis kan de nu helt elimineras med endast en tio minuters behandling .Maniquick elektrisk luskam är utformad för att enkelt utrota huvudlöss och förhindra spridning till andra familjemedlemmar . Det rekommenderas att Maniquick Elektrisk luskam används en eller två gånger i veckan under en period för att undvika återinfektion .

elektrisk luskam

Vilka metoder har ni provat för att få bort löss?

Mer info hittar du under kategorin Luskampanj

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.