Sarianne

Luskampanj #vimotlöss

För ett par dagar sen valde jag att skriva om ett ämne som jag tycker är väldigt viktigt, nämligen vikten av att luskamma sina barn och sig själv i tid och otid för att på ett tidigt stadie stoppa spridningen. På instagram @sarianne.se kan ni följa kampanjen ytterligare och det är redan flera so har hakat på det här, jättekul så klart!

All creed till er som tar er tiden att hjälpa till att sprida det här!

Et ämne som ligger mig varmt om hjärtan blev med andra ord en luskampanj på instagram används #vimotlöss. Jag har utlovat en tävling till de som är med och bidrar, en goodiebag med ett värde av minst 600kr och utöver detta kommer även en hel del lusrelaterade produkter att tävlas ut som ett tack till er. Det kommer att vara produkter som underlättar för er under det förebyggande stadiet och givetvis också produkter som kommer att hjälpa er om nu lusarna skulle hitta till just er familj!

Ev av produkterna som två av er kan vinna är den här elektriska luskammen ifrån Almotrade. En enkel metod för behandöing av löss och ägg, en bra produkt i hemmet om du har barn på förskola och skola. Du är med och tävlar om du sprider budskapet på valfritt sätt, om du sprider på annat sätt än instagram med #vimotlöss och taggning @sarianne.se är det självklart också helt okey.

Lämna en kommentar här på bloggen hur du sprider kampanjen, instagram, blogg, twitter, Facebook eller gamla hederliga mun till mun – allt är lika viktigt! Lycka till och glöm inte att kamma er ikväll!

IMG_8083.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. soooffie

    Jag är såååå med på denna kampanj. Inlägg om löss kommer upp i bloggen imorgon bitti.
    Hatar dessa löss.
    Sprider blogginlägget imorgon på instagram/Facebook och taggar dig :)
    Sant mun till mun.

  2. Eva Lindell

    Jag delar på FB och framförallt så sprider jag budskapet genom att påminna folk när jag träffar någon med barn.

  3. Veronica

    Sprider kampanjen #vimotlöss via instagram, mun till mun samt på förskolans anslagstavla. Det är redan ute papper om att det cirkulerar löss på de äldre barnens skola så här luskammas det.

  4. Åsa

    Bäst är att prata om löss o sprida det på detta sätt. Sluta skämmas för att barnen får löss o säg det istället så alla andra får möjlighet att luskamma sig o sina barn