Sarianne

Goodiebag

Jag vet att många av er varit nyfikna på den goodiebag som delades ut till gästerna i samband med dygnet ombord på Birka.

Måste säga att jag fick ihop ett riktigt lyxig goodiebag med massor av bra, lyxiga och härliga produkter.

goodiebag blogg

 

Tre stycken goodiebags til alla, mycket att bära blev det insåg jag när allt skulle med.

goodiebag

Den störst väskan är en kombinerad strand- & kylväska från Vinga of Sweden, jag har redan använt min flera gånger. En snygg väska som passar perfekt både vid picknick och lata dagar på stranden. En härligt påse ifrån Tehuset Java och en ifrån Anthon Berg.

goodiebag

 

Goa teér och ett doftljus, fick hem olika dofter av ljusen att lägga i goodiebagen och alla doftade verkligen helt underbart.

goodiebag

Choklad i massor, Anthon Berg är absolut en favorit, chocholate sticks är verkligen perfekt storlek för en kväll i soffan, precis lagom varken för mycket eller för lite.

goodiebag

 

Flertalet hår och solprodukter ifrån Apoteksgruppen.

glossybox

 

Alla fick en varsin Glossybox i sin goodie, men riktigt bra innehåll. Jag fullkomligt älskar det här konceptet, vardagslyx direkt hem i brevlåda,. Gillar du skönhet och vill skämma bort dig så är det helt perfekt, att priset enbart är 139:- för en box gör att man verkligen kan unna sig.

goodiebag

 

Ett svart baslinne med riktigt bra passform från PXC Underwear, sjal ifrån Hj Shop jag älskar sjalar och färgen känns som den passar både till vår och höst, kosttillskott för hår och naglar, en lyxig bodylotion från Lexington och Nanoblur som lovar att du flyr tio år yngre på 40 sekunder (24 år min del vore inte helt fel).

goodiebag

 

Clearlife bidrog med ett gäng härliga ekologiska produkter ekologiskt läppcerat, naturligt äppglans, en fast ekologisk tvål och enekologisk ansiktsmask gjord på honung/lavendel.

goodiebag

Skönhetsprodukter kan man aldrig få för mycket av. Kerstin Florian har en återfuktande ansiktsspray, Neroli Water som kan användas som ansiktsvatten men även som spray under dagen för att svalka sig. Vision Haircare bidrog med saltvattenspray och styling spray i smarta resestorlekar. Hudvård ifrån Nourish där varje deltagare fick en personligt anpassad produkt. Helhetshälsa anpassade också produkterna till deltagarna allt ifrån antioxidanter till produkter anpassade för träning, avslappning och produkter till smoothies. Roligt att kunna anpassa efter vad som passar varje enskild individ. Acrilex med ingefäratabletter mot åksjuka.

goodiebag

Underbara muffinsformar ifrån Kalasform.

goodiebag

 

Kids Zoo Multivitamintabletter och praktiska band till barnen vid utflykter från Infoband.

goodiebag

Smycken från Margarete Nudel, resekit med produkter från Picaut, hudvård från Nuxe och poster från Photowall.

margarete nudel

poster

 

barnböcker

 

Massor av barnböcker från Raben & Sjögren.

personliga vykort

Fina konstvykort från Fabulousarts.se 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.