Sarianne

me&i visning

Bjöd in mina vänner till ännu en me&i träff, hade fått span på ett linne som endast kan fås genom att vara värdinna, ett brunt linne med folkabussar som nu finns (snart) i min ägo.

Sandra som är min favoritsäljare fick mig att se nya favoriter bland annat en matchning med owl tunic och magic pants i rosa så fick komplettera med ett par av de byxorna till Jullsen, just den färgen matchar så fint ihop med flera av de klänningar vi redan har hemma insåg jag. Peacebusses dress hamnade också på orderblandet och matchar riktigt snyggt med slim sweatpants som finns i garderoben. Peaceful puffy top fick det bli till lillasyster också hon har verkligen varit avundsjuk på syrrans.

Jag unnade mig en hel del också, vuxenkläder var det som sålde allra bäst idag, vi var flera som hittade flera plagg tillsammans. Jag provade två plagg som jag inte testat innan och föll direkt. En av dem var foldover cardigan som verkligen var hur snygg som helst på och även twisted skirt båda blev favoriter direkt och förstår inte varför jag inte prövat dem innan. Utöver det fick det bli en penguin top samt en peaceful sweater.

Sitter dock och funderar på om jag ska lägga till geisha plaggen eller inte, behöver konferera med dottern, hennes och min smak är inte alltid samma har jag stött på.

me&i

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.