Sarianne

Playmobil

En av mina favorit leksaker när jag var liten var Playmobil jag hade inga egna vad jag kan minnas men inne i brorsans rum fanns det överallt. Julia har helt bytt väg gällande leksaker, matleksakerna var länge en favorit men nu är de plötsligt väldigt ointressanta och mest småplock gäller.

Kom och tänka på mina egna lekminnen med Playmobil och tänkte att de kunde göra succé. Visste ni förresten att playmobil fyller hela 40 år idag?
Det talar ju lite för sig själv! I och med detta jubileum lanserades jubileumsleksaker, två av dem har vi hemma Riddarturnering och ponnygård.

Att Julls skulle välja två paket innehållandes hästar blev ingen förvåning. Hästarna står parkerade på tvbänken och har gjort det i ett par veckor.

playmobil

playmobil 40 årJag känner mig själv i en riktig lekperiod nu, det roligaste är att bara ställa upp de olika sakerna i en miljö och jag har sett att det faktiskt är så Julls leker med sakerna också. Det jag gillar med den här typen av leksaker att det även fängslar storasyster en stund, barnen sitter tillsammans leker och har riktigt roligt. Ett bra alternativ till all den elektronik som annars upptar tiden.

playmobil

playmobil

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.