Sarianne

Pyssel måla glasburkar

Vi håller på med projekt storrensning hemma, nya tankar och idéer inom husets alla väggar, varför ställer jag mig just nu när det ligger saker över hela övervåningen. En säng, ett sängbord, 25 kilo tvätt och dubbelt så många dammtussar.

Det blir bra när de är klart tänker ni!
Mest troligt, men om ett par månader kör jag samma race igen då ska förhoppningsvis Fröken J:s rum få sig en extreme makeover som vi sent kommer att glömma, vi har kört det racet en gång till men någon i huset har ändrat sig och kommit på en bättre lösning.

Sängar säljs och nytt inhandlat. Högst på listan står ett skrivbord alá vuxen modell för Fröken J,vilket innebär att min iMac nu står på hennes runda lilla barnbord. Genomtänkt, ja vi säger det, in i minsta detalj.

Eftersom fröken gillar att pyssla, något släktdrag tänker jag så förbereder vi lite hyllor så kan hon hålla på i sitt rum med både det ena och det andra. pärlor är en stor favorit och jag kan erkänna att det ska bli rätt skönt att trampa på trettioelva på vägen genom huset, nu kan det salas bäst de vill, i hennes rum där hon för övrigt snarkar för andra natten i rad.

Vi har målat glasflaskor idag för att få en roligare burk till pärlorna.

måla på glasburk barn

Material: Maskeringstejp så är det enkelt att måla. Färgen har jag blandat till av
Coloronas Mix Blank

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.