Sarianne

Nytt till hallen

Den nya tapeten är uppe i hallen!

Väntar lite med bilder än dock (finns en sneakpeak på min instagram @sarianne1 för er som är nyfikna).

Det finns fortfarande en del saker som behöver handlas hem, en ny spegel för den råkade en viss familjemedlem krascha under renoveringen.

Minstingen har fått en egen liten krok och vi övriga hänger kläderna i garderoben, fram tills nu har vi haft en klädställning till gäster, funderar på att byta ut den med och fastnade för denna från Em.

mindre hatthylla vit

Det finns en byrå i samma serie som skulle passa perfekt vid en smalare vägg, dessutom är det extra förvaring vilket jag har märkt alltid går åt hemma hos oss, värre lär det bli när tre av familjemedlemmarna är tjejer. Byrån hittar du också på Em.

smal byrå till hall

 

Som sagt ny spegel, där är jag inte helt i fas med tankarna än, en av de jag funderar på är Stave från Ikea eller Hemnes.

Har även funderat på en dekorationsstege, gillar den här i grått, bryta av lite med det vita (och rosa) som finns nu. Hittade den här på Ellos, där är det dessutom väldigt ofta rabatter så väntar jag ut tillfälle kan den bli min nästan gratis. Denna finns även i vitt, men hemma hos oss blir det nog en grå, om den får plats vill säga.

grå dekorationsstege

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.