Sarianne

Stadens hjältar

Genomtänkta och bra appar är något som jag gärna tipsar er om, de allra flesta barn kommer mer eller mindre ofta i kontakt med just olika barnspel, filmer och annat via telefon och surfplatta.

Jag har blivit tipsad om Stadens hjältar som förslaget Ruta Ett står bakom, en tv-serie om räddningsfordon i den lilla staden där alla får vara hjältar! Möt Palle Polisbil och Bella Brandbil när de hjälper invånarna i staden att hitta tjuvar, att släcka bränder och lösa något av de många mysterier som inträffar i den annars så lugna staden. Du får också lära känna Olyckskorpen Korpen den mest otursförföljda invånaren i hela staden.

Stadens Hjältar innehåller mycket värme, betonar vikten av en stark vänskap och vad vi kan uppnå genom att hjälpa varandra. Serien riktar sig i första hand till barn i åldern 3-7år.

Med koppling till denna serie finns även appar som du kan ladda ner: Stadens Hjältar bok app och Stadens Hjältar film app.

Femåringen här hemma gillade att kika på filmen genom appen och skrattade massor, bilderna är underbara.

Under mammabloggkryssningen fick vi även en bok ifrån den här serien i goodiebagen och den har barnen bestämt att brorsonen ska få, jättefina bilder där också och massor av bilar. Om du vill hålla dig uppdaterad med mer info kring Stadens hjältar klicka in på deras facebooksida.

stadens hjältar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.